Απάνθρωπη απόφαση

Κύριε διευθυντά 
Συγχαρητήρια στη γαλλική εφημερίδα Liberation για την αντίδρασή της στην αναχρονιστική, απάνθρωπη απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ, που ανοίγει τον δρόμο για απαγόρευση των αμβλώσεων. 

Η εφημερίδα δημοσίευσε σκίτσο της αμερικανικής σημαίας, με κρεμάστρες στη θέση των αστεριών της, τις οποίες χρησιμοποιούσαν οι γυναίκες ως εργαλεία, για να προκαλέσουν έκτρωση οι ίδιες, αφού ήταν παράνομο να ζητήσουν ιατρική βοήθεια και με το αίμα αυτών και άλλων γυναικών, να ζωγραφίζει τις γραμμές της αμερικανικής σημαίας. Επί αιώνες η απαγόρευση των αμβλώσεων είχε δημιουργήσει άπειρα κοινωνικά προβλήματα, με αιώνιο θύμα τη γυναίκα, που στιγματιζόταν, που έβλαπτε την υγεία της, που πέθαινε, που πεταγόταν στα σκουπίδια, κυριολεκτικά ή μεταφορικά, αυτή ή/και το ανεπιθύμητο μωρό της!.. Και όλα αυτά, χωρίς να φταίει η ίδια, πληρώνοντας ξανά με την ύπαρξή της την εγκληματική επιπολαιότητα του «συντρόφου» της !…

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT