Η υγρασία δεν αγγίζει τη γραφειοκρατία

Η υγρασία δεν αγγίζει τη γραφειοκρατία

Κύριε διευθυντά
Στην ταλαιπωρία του αναγνώστου σας κ. Πύρρου Βενέτη («Κ» 8/7/2022) με τη γραφειοκρατία, όπως την περιέγραψε σε επιστολή του, μήπως μπορεί κάποιος να μου απαντήσει για τη δική μου ταλαιπωρία.

Στις 7/10/2015 κατέθεσα αίτηση στην πολεοδομία Ραφήνας – Πικερμίου για την πραγματοποίηση αυτοψίας λόγω υγρασίας προερχομένης εκ του άνωθεν εμού διαμερίσματος.

Η αυτοψία της πολεοδομίας πραγματοποιήθηκε μετά 15 μήνες στις 13/12/2016 ένσταση κατά της έκθεσης αυτοψίας με το αιτιολογικό ότι η υπογράφουσα την έκθεση είναι τοπογράφος μηχανικός και όχι πολιτικός μηχανικός όπως o νόμος ορίζει.

Από τότε αρχίζει ο Γολγοθάς μου παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις και παραστάσεις μου στην πολεοδομία, στον δήμαρχο Ραφήνας ως προϊστάμενο της πολεοδομίας και στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής, προκειμένου να τελειώσει η υπόθεσή μου, όταν μάλιστα η έκθεση της αυτοψίας θεωρεί το διαμέρισμά μου και επικίνδυνο.

Αρχίζει τότε μια αλληλογραφία μεταξύ αυτών των φορέων προκειμένου να βρεθεί λύση για την υπογραφή της έκθεσης της πολεοδομίας.
Η πολεοδομία δημιουργεί προσκόμματα, ο δήμος το ίδιο και οι υποδείξεις της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στην οποία προσέφυγα ζητώντας τη βοήθειά της, ως εποπτεύουσας αρχής της πολεοδομίας, δεν εφαρμόζονται από την πολεοδομία και τον δήμο.

Ηδη έχουν περάσει επτά χρόνια από τότε που υπέβαλα την αίτησή μου και μέχρι σήμερα περιμένω την έκθεση αυτοψίας.

Αλήθεια τι να συμβαίνει; Γραφειοκρατία, αδιαφορία, ή κάτι άλλο που δεν μπορώ να σκεφθώ;

Νομίζω ότι δικαιούμαι μια απάντηση από τους αρμοδίους μιας και η υπόθεσή μου θα είναι μοναδική και μάλιστα μπορεί να γραφτεί και στο βιβλίο Γκίνες.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT