Η δαιμονοποίηση του Ντόναλντ Τραμπ

Κύριε διευθυντά

Διαβάζω εφημερίδες αρκετό καιρό, με φίλους και γνωστούς της ηλικίας μου να εκπλήσσονται με αυτή μου τη συνήθεια. Είμαι 35, μεγαλωμένος στη Γλυφάδα Αττικής, με καταγωγή από την Ικαρία, γεμάτη από αριστερούς όσο και Αμερικανούς.

Ο λόγος που επικοινωνώ έχει να κάνει με την έλλειψη παρουσίασης ρεπουμπλικανικών φωνών. Συναντώ στις σελίδες σας μονάχα συνεντεύξεις πολιτικών που ανήκουν στο Δημοκρατικό Κόμμα των ΗΠΑ, ενώ η προσπάθεια, τολμώ να πω, δαιμονοποίησης του Τραμπ είναι συνεχής.

Ανήκω στη ΛΟΑΤ Κοινότητα και θεωρώ αρκετά προοδευτικό τον εαυτό μου, όπως και φιλοδυτικό.

Αλλά δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο προσπαθείτε να με πείσετε πως τίποτα από όσα έκανε και είπε ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ δεν ήταν σωστό. Ανατρέχοντας σε δηλώσεις του, θεωρώ πως προφήτεψε το σημερινό δραματικό παιχνίδι. Αν μη τι άλλο, εκείνος ήταν που έφερε μια σχετική ειρήνη στη Μέση Ανατολή μέσω «Abraham Accords».

Αντίθετα, αν κάποιος μεγάλος πολιτικός θα έπρεπε να κατηγορηθεί, δεν είναι άλλος από τη Μέρκελ. Αφού στην τελική αποδεικνύεται πως ο Πούτιν δεν βρήκε στήριξη από τον λευκό προνομιούχο Ντόναλντ, αλλά από τη Σοβιετικογερμανίδα Αγκελα.

Εμμανουήλ Τσιμπίδης

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT