Οι ανακαινίσεις των προσόψεων

Κύριε διευθυντά

Ο ∆ήμος Αθηναίων εγκαινίασε ένα πρόγραμμα επιδότησης της ανακαίνισης των προσόψεων των πολυκατοικιών. Τις ανακαινίσεις θα αναλάβουν, βεβαίως, συνεργεία-εταιρείες. Θα ανέμενε κανείς πως ο ∆ήμος Αθηναίων θα κατέβαλε την επιδότηση αυτή, ευθύς εξαρχής, στα συνεργεία-εταιρείες, που θα ανακαινίσουν τις προσόψεις των πολυκατοικιών αφού, άλλωστε, αυτές είναι που, τελικά, θα εισπράξουν τα ποσά της όποιας επιδότησης. Αντ’ αυτού ο δήμος αποφάσισε ότι θα καταβάλλει την επιδότηση αρχικά στις πολυκατοικίες (ενοίκους δηλαδή) ώστε αυτές ακολούθως να καταβάλουν, με τη σειρά τους, την επιδότηση στα συνεργεία-εταιρείες.

Και αυτό με την απαραίτητη προϋπόθεση να διαθέτει, κατά νόμον, η πολυκατοικία, επ’ ονόματί της (όχι δηλαδή οι συνιδιοκτήτες), ΑΦΜ και IBAN σε τράπεζα. Δηλαδή, καλά… ξεμπερδέματα.

Στις χώρες της Ε.Ε. οι πολίτες ασχολούνται με τις οικογένειές τους και τις δουλειές τους. Εδώ πρέπει να ασχολούμαστε με το Δημόσιο.

Δεν θα πάρουμε… Εχουμε και δουλειές.

Κωνσταντίνος Ευσταθιάδης

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT