Παραλογισμός εδάφους – αέρος

Κύριε διευθυντά 
Στις 24 Αυγούστου με ταξιδιωτικό γραφείο πήγαμε στο Βερολίνο. Στις 6 π.μ. στο «Ελ. Βενιζέλος» μας ανέμενε εκπρόσωπος του γραφείου που προώθησε τη σύζυγο για το εισιτήριο. Εγώ πήγα στο πάρκινγκ και σε πέντε λεπτά πήγα να βγάλω το δικό μου εισιτήριο ζητώντας από τον υπάλληλο της Αegean θέσεις μαζί. Μου είπε πως αυτό δεν γίνεται, παρά μόνο με την καταβολή 6 ευρώ!

Παρά τον παραλογισμό της διαδικασίας πλήρωσα το ποσόν και πήρα τις δύο κάρτες επιβίβασης.

Είδα η μία ήταν Β 20 και η άλλη Β 21! Κατάλαβα πως κάτι τρελό συμβαίνει αλλά σταμάτησα για να μην εκνευριστώ. Η πτήση ήταν για τις 8.30 π.μ. και επιβιβαστήκαμε στις 8.45. Εκεί είδαμε πως ο άριστος υπάλληλος μας είχε βάλει σε άλλη σειρά! Θα πει κάποιος μικρό το κακό. Αλλά ο παραλογισμός συνεχίστηκε διότι σε δίπλα σειρά ήταν τρία συνεχόμενα καθίσματα κενά!! Αρα ο υπάλληλος ή ήταν άσχετος ή πλήρως αδιάφορος. Η Αegean όμως γιατί χρέωσε το ποσόν αυτό, για απασχόληση δευτερολέπτων;

Ληστρική και γελοία αντιμετώπιση του «εθνικού» υποτίθεται αερομεταφορέα, που επιδοτήθηκε αδρά από τον κρατικό κορβανά, δηλαδή από εμάς τους φορολογουμένους.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT