Να παταχθεί η ρευματοκλοπή

Κύριε διευθυντά
Ορθώς η κυβέρνηση επιδότησε και θα συνεχίσει να επιδοτεί, στο μέτρο που οι αντοχές της εθνικής οικονομίας το επιτρέπουν, τη δαπάνη για το ηλεκτρικό ρεύμα των καταναλωτών. 

Πέρα από αυτό όμως πρέπει να εξαλείψει τη μεγάλη πληγή της ρευματοκλοπής, το κόστος της οποίας επωμίζονται οι συνεπείς και νομοταγείς καταναλωτές. Αν μάλιστα το ποσόν της ρευματοκλοπής ανέρχεται ετησίως στα 600 εκατ. ευρώ, όπως δημοσιεύματα στον Τύπο αναφέρουν, τότε η ανάγκη να ξεριζωθεί οριστικά αυτή η παρανομία είναι επιτακτική και κατεπείγουσα. Παράλληλα, ο ΔΕΔΔΗΕ οφείλει να διερευνήσει αν επίορκοι υπάλληλοί του συνεργάζονται –έναντι ανταλλαγμάτων– με ρευματοκλέπτες γυρίζοντας πίσω τις ενδείξεις μετρητών, αντικαθιστώντας ταυτόχρονα παραβιασμένες σφραγίδες στα κελύφη μετρητών για να καλύψουν την παρανομία.

Ο αρμόδιος υπουργός για λόγους τάξεως και κοινωνικής δικαιοσύνης οφείλει τάχιστα να δώσει άμεση προτεραιότητα σε αυτό το μείζον θέμα. 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT