Ελευθερία γνώμης και ενστάσεις

Κύριε διευθυντά
Εχω μία απορία. Στις «Γνώμες», δημοσιεύετε στην «Καθημερινή» της Κυριακής την –κατά τη δική μου… γνώμη– εμπαθή και χοντροκομμένη αντικυβερνητική προπαγάνδα του κ. Νίκου Μαραντζίδη. 

Εκείνος δικαιούται να πιστεύει ότι στο αναγνωστικό κοινό της «Καθημερινής» συμπεριλαμβάνονται και αρκετοί αφελείς, που δεν αντιλαμβάνονται ότι πρόκειται για προπαγάνδα. Εσείς, όμως, δίνετε βήμα σε όποιον σας παρουσιάζει ένα κείμενο, αρκεί να σας το παρουσιάζει ως «γνώμη»; Είναι γνώμη η  –κατά τη δική μου… γνώμη– κραυγαλέα προσπάθεια παρουσίασής τους ως περίπου παγκοσμίως γνωστά και αποδεκτά, ενώ δεν μπορεί παρά να είναι δικά του συμπεράσματα (αν τα πιστεύει και ο ίδιος); Ειδικά για το πρόσφατο άρθρο του με τίτλο «Δέκα συμπεράσματα για τις υποκλοπές». 

Είναι γνώμη το συμπέρασμα «4. Γνωστό πλέον διεθνώς [!?] ως το “ελληνικό Watergate”»; Ή, μήπως, το «9. Υβρις, νέμεσις, κάθαρσις! Η παραίτηση του πρωθυπουργού είναι η μόνη λυτρωτική διέξοδος για τη Δημοκρατία μας [!?] έπειτα από ένα τέτοιο σκάνδαλο»;

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT