Όχι άλλο Ερντογάν νυχθημερόν

Κύριε διευθυντά
Θα ήθελα να απονείμω τα εύσημα στον επιστολογράφο κ. Γιώργο Ι. Ζωγραφάκη που με την επιστολή του (5.10.2022) στην «Κ», με τίτλο «Τούρκους ακούω και Τούρκους βλέπω», θίγει την ανοησία των καναλιών που μας επιβάλλουν καλά και σώνει, σε μεγέθυνση, τις φάτσες των εχθρών της Ελλάδος.

Ο κ. Ζωγραφάκης επικαλείται το ελληνικό φιλότιμο, εγώ όμως θεωρώ πως είναι θέμα κοινού νου, και όπως λένε οι φίλοι Αγγλοι, common sense is not common. Επί του ιδίου θέματος, είχε δημοσιεύσει η «Κ» στο φύλλο της 26.10.2020 επιστολή μου με τίτλο «Η συνταγή στο εμπόριο και στα ελληνοτουρκικά». Ελεγα τότε πως είναι εμπορικό αξίωμα να μην αναφέρεις τον ανταγωνιστή σου με τ’ όνομά του στον πελάτη σου όταν πας να του πουλήσεις κάτι. Το ίδιο παράλογο είναι να αναφέρεις κατά κόρον το πλήρες όνομα του Ερντογάν καθώς και τη φωτογραφία του σε μέγεθος οθόνης.
Ας δοθεί λοιπόν κυβερνητική οδηγία, στα κρατικά τουλάχιστον κανάλια (διότι στα άλλα το μόνο που ενδιαφέρει είναι να γεμίζουν τον χρόνο με ό,τι να ’ναι, έστω και σκουπίδι) έτσι ώστε να μειωθεί το αντεθνικό αυτό φαινόμενο.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT