Διαβάζουν μόνο ό,τι τους «χαϊδεύει;»

Κύριε διευθυντά
Επειδή υπάρχει η απορία γιατί άργησε η κομματική διερεύνηση των δραστηριοτήτων ενός βουλευτού της Ν.Δ., παρά τις από πολλού χρόνου σχετικές δημοσιεύσεις στον ημερήσιο Τύπο, έχω να πω τα εξής:

Φαίνεται ότι τα αρμόδια κομματικά όργανα ή δεν διαβάζουν εφημερίδες ή δεν πιστεύουν όσα γράφονται. Αυτό πρέπει να ισχύει και για τα εποπτεύοντα όργανα στο Μαξίμου. Πολλές φορές, αναγνώστες σας, μέσω επιστολών, κοινοποιούν στρεβλώσεις και παράπονα για τη δημόσια κυβερνητική διοίκηση. Λάβατε ποτέ κάποια σχετική απάντηση προς δημοσιοποίηση; Ποτέ.

Προσωπικά, μέσω επιστολών μου στην εφημερίδα σας, έχω αναφερθεί σε άσχημες συμπεριφορές και γραφειοκρατικά προσκόμματα λιμενικών υπηρεσιών που έρχονται σε επαφή με τους πολίτες. Επίσης, έχω γράψει και για θλιβερές συνθήκες αστυνομικών τμημάτων που έτυχε να επισκεφθώ. Απάντησε ποτέ κανείς; Ποτέ.

Φαίνεται ότι η πρακτική του αείμνηστου Κ. Καραμανλή, που κάθε πρωί ξεκοκάλιζε τον ημερήσιο Τύπο και παρακολουθούσε προσωπικά την πρόοδο σημαντικών έργων, ζητώντας σχετικές αναφορές από τους υπουργούς του και απαντήσεις, από υπεύθυνους και για μικρότερα θέματα, έχει παρέλθει κι από τα χαμηλότερα στρώματα κυβερνητικών και κρατικών διοικούντων.

Ελπίζω κάποιος αρμόδιος να ενδιαφερθεί κάποτε, για να σταματήσει αυτό το «γράψιμο» των πολιτών στις κυβερνητικές σόλες!

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT