Η προσφορά της Διπλαρείου

Κύριε διευθυντά 
Διαβάζοντας το φύλλο σας της 14/10/2022 είδα το θέμα του τεχνικού σχολείου της Διπλαρείου στη θέση της πλατείας Θεάτρου, ότι πρόκειται να μετατραπεί σε ξενοδοχείο. Αισθάνθηκα θλίψη και αγανάκτηση, γιατί ως εκπαιδευτικός νομίζω ότι αυτή η σχολή προσφέρει πάρα πολλά στην τεχνική εκπαίδευση και οι απόφοιτοί της γίνονται άριστοι τεχνικοί επαγγελματίες. 

Είναι αναγκαίο, ακολουθώντας και τις επιθυμίες του δωρητή Διπλάρη Αριστείδη, το ωραίο αυτό κτίριο να διατηρηθεί και να συνεχίζει να λειτουργεί ως βιοτεχνική σχολή και να βγάζει έμπειρους τεχνίτες, που τόσο πολύ έχει ανάγκη η χώρα μας. 

Σήμερα, όπως και πάντοτε, η χώρα έχει ανάγκη από τεχνικό δυναμικό και από νέους που θα εργάζονται στα διάφορα τεχνικά επαγγέλματα, όπως επιπλοποιοί, ηλεκτρολόγοι, μηχανικοί αυτοκινήτων κ.ά.

Δεν πρέπει επ’ ουδενί το κέρδος να οδηγήσει στην κατάργηση αυτής της ωραίας τεχνικής σχολής. Οχι στο ξενοδοχείο, ναι στην τεχνική σχολή. 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT