«Δηλητηριώδεις» αναφορές

Κύριε διευθυντά 
Με εξαιρετικό ενδιαφέρον διαβάζω πάντοτε τα άρθρα του εκλεκτού συνεργάτη σας κ. Παντελή Μπουκάλα. Υποδηλούν όχι μόνο μια εξαιρετική ικανότητα πληροφόρησης, αλλά και μια ευρύτατη και σε πολλούς τομείς εκτεινόμενη βαθύτατη γενική παιδεία. Μου γεννάται όμως μία απορία. Σε κάθε σχεδόν άρθρο του συνεργάτη σας, ακόμη και για θέματα εντελώς άσχετα με την πολιτική, παρεμβάλλεται μία πραγματικά «δηλητηριώδης» αναφορά στο πρόσωπο του πρωθυπουργού. 

Για παράδειγμα, στο πρόσφατο άρθρο του της Κυριακής 6/11/2022 («Καθημερινή» Τέχνες και Γράμματα), που είναι σχετικό με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου που θα ξεκινήσει στο Κατάρ, διαβάζουμε: «Πολιτικοί (ανάμεσά τους και ο Ελληνας πρωθυπουργός) και διασημότητες της σόου μπίζνες φωτογραφίζονται χαμογελαστοί, κρατώντας την μπάλα του Μουντιάλ», κ.τ.λ., και ακολουθούν διάφορα ειρωνικά σχόλια. Ερέθισμα για να σας στείλω αυτό το γράμμα αποτέλεσε αποκλειστικά και μόνο το γεγονός ότι ο συνεργάτης σας επαναλαμβάνει στα άρθρα του παρόμοιες απαξιωτικές αναφορές με μια ανεξήγητη εμμονή. 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT