Παρελθόν, παρόν και τα απόρρητά τους 

Παρελθόν, παρόν και τα απόρρητά τους 

Κύριε διευθυντά
Πριν από πολλά χρόνια, η τότε αντιπολίτευση έθεσε θέμα διαχειρίσεως από την τότε κυβέρνηση των μυστικών κονδυλίων του υπουργείου Εξωτερικών. 
Οταν η αντιπολίτευση αυτή έγινε κυβέρνηση, ανέθεσε σε ανώτατο εισαγγελικό λειτουργό τη διερεύνηση του θέματος. Μετά την έρευνα, ο εισαγγελέας υπέβαλε στην κυβέρνηση την έκθεσή του στην οποία γινόταν λόγος και για τη χρηματοδότηση από τα μυστικά κονδύλια δύο μυστικών πρακτόρων μας, ενός στην Αλβανία και ενός άλλου στη Βουλγαρία, χώρες του τότε παραπετάσματος. Αγνωστο πώς, δημοσιεύθηκε το περιεχόμενο της εκθέσεως με τα ονόματα των πρακτόρων μας, το διάβασαν οι Αλβανοί και οι Βούλγαροι συνέλαβαν τους πράκτορές μας και τους τουφέκισαν.

Ας τα έχουν αυτά υπόψη τους όσοι, είτε ως αντιπολίτευση είτε ως επίδειξη δημοκρατικής ευαισθησίας, ζητούν να δοθούν στη δημοσιότητα τα ονόματα όλων των μυστικών πρακτόρων της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών και καταγγέλλουν τους υπαλλήλους της ότι περιφρονούν το ανώτατο θεσμικό όργανο της Δημοκρατίας, τη Βουλή, με το να μην την ενημερώνουν για όλα τα μυστικά της υπηρεσίας τους.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT