Η άλλη Ελλάδα μέσα από το «Κ»

Κύριε διευθυντά 
Το τεύχος της 20/11/2022 του περιοδικού «Κ», «Μια Ελλάδα από το μέλλον», ήταν για εμένα που διανύω την έβδομη 10ετία της ζωής μου μια ξεχωριστή έκπληξη. Και μια πικρία, που δεν μπορώ να παρακολουθήσω ενεργά τα τεκταινόμενα. 

Υπάρχει στην πατρίδα μας τέτοιος πλούτος έρευνας, γνώσεων και θέλησης για πρόοδο, και μάλιστα από τόσο πολλά κορίτσια και αγόρια; Τόσοι φωτισμένοι, πείσμονες καθηγητές στα πανεπιστήμιά μας; 

Διάβασα όλες τις σελίδες του περιοδικού, χωρίς σταματημό. Αν και δυστυχώς τα περισσότερα δεν τα καταλάβαινα. Αγνοια γαρ. 

Μπράβο σε εσάς και στους άξιους συνεργάτες που μετέφεραν στις σελίδες αυτές μια άλλη Ελλάδα. Μια χώρα μακριά από τη μιζέρια, τον πεσιμισμό που μας διοχετεύουν καθημερινά οι λογής λογής ειδήμονες, μεταξύ των οποίων και δημοσιογράφοι ξερόλες. 

Είναι κρίμα που το περιεχόμενο του τεύχους αυτού δεν έχει κοινολογηθεί ειδικά στους νέους μας, στους γονείς τους, στους δασκάλους τους. Θα μάθαιναν ότι υπάρχει και η Ελλάδα της προόδου. Που αγωνίζεται. Που μοχθεί. Που ερευνά. Εκτός από την πολιτική και την επωδό «να περνάμε καλά». 

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT