Στην «Κ» βρίσκεις πλουραλισμό απόψεων 

Στην «Κ» βρίσκεις πλουραλισμό απόψεων 

Κύριε διευθυντά
Διαβάζω σε επιστολές ότι δεν είναι στο πνεύμα της «Κ» ο Πετρουλάκης π.χ. ή κάποιοι άλλοι αρθρογράφοι ή επιστολογράφοι ενδεχομένως. Εκείνο που έχω να πω είναι ότι η «Κ», αν και δεδομένης πολιτικής κατεύθυνσης, διαθέτει πλουραλισμό στις απόψεις, διαφορετικότητα που την καθιστούν ελκυστική, ακόμη και σε αναγνώστες που δεν ανήκουν στη γαλάζια παράταξη. Διαθέτει ποιότητα, επίπεδο, κάτι που συνήθως απουσιάζει από τα ΜΜΕ στη χώρα μας και όχι μόνον. Ειδικά η ΤV και τα δελτία ειδήσεων είναι για κλάματα με γλωσσικές κοτσάνες από ημιμαθείς ρεπόρτερ του τύπου: ο πάτερ Αντώνιος έκανε την ακόλουθη δήλωση… ή η δισδιάστατη (αντί του ορθού διδιάστατη) απεικόνιση (κατά το δισώροφο και όχι το ορθόν διώροφο).

Η ορθότητα στη χρήση της γλώσσας, η εκτός καλουπιών και κομματικών πινακίδων νοοτροπία της σύνταξης, καθιστούν την «Κ» μοναδική περίπτωση στον ελληνικό Τύπο.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT