Να πέσουν οι τόνοι γενικώς και ειδικώς

Να πέσουν οι τόνοι γενικώς και ειδικώς

Κύριε διευθυντά
Αναφέρομαι στο άρθρο του κ. Παναγή Βουρλούμη, στην «Κ» της 5ης Φεβρουαρίου, ο οποίος αναλύει τα επίκαιρα θέματα με κοινή λογική και μετριοπάθεια.
Είναι γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας υπερβαίνει τα εσκαμμένα, εκστομίζοντας αναλήθειες κατά της κυβέρνησης που εκνευρίζουν όσους δεν συντάσσονται με τις απόψεις του και εξάπτουν τα πάθη σε ευήκοα ώτα. Μήπως είναι έλλειψη παιδείας και θάρρους να αναφερθεί στα πραγματικά προβλήματα του τόπου, όπως θα έκανε μια σωστή αντιπολίτευση; Ενας νέος διχασμός είναι το τελευταίο που χρειαζόμαστε.

Οπως η πείρα διδάσκει, με τον αναληθή και τον διαστρεβλωτή της πραγματικότητας δεν αντιπαρατίθεσαι.

Απλά τον αγνοείς. Kαι, είναι πολύ σωστή η επισήμανση του κ. Βουρλούμη ότι η συμπεριφορά της αντιπολίτευσης έχει πολλά κοινά με αυτήν του κ. Ερντογάν, που όλοι πιστεύουμε ότι είναι παράλογη. Και για μεν τον Ερντογάν γνωρίζουμε ότι δεν έχει εναλλακτική, για τον κ. Τσίπρα τι να υποθέσουμε; 
Οτι φοβάται μη χάσει την πρωτοκαθεδρία στο κόμμα μετά τις εκλογές, αδιαφορώντας για ό,τι δεινά προκληθούν στην πατρίδα από τις ενέργειές του;
Θεωρώντας ότι όλοι οι Ελληνες αγαπούμε την πατρίδα, η συγκεκριμένη αντιμετώπιση πρέπει να οφείλεται σε επιπολαιότητα δική του ή των συμβούλων του. Οσον αφορά την κυβέρνηση, ας φροντίσει από τη μεριά της να πέσουν οι τόνοι της αντιπαράθεσης, έστω και μονομερώς.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT