Ο Μπάντεν, ο Τραμπ και ο επόμενος

Κύριε διευθυντά
Εξαιρετικό το σχόλιό σας (26/4) με τίτλο «Ο ένας 82 και ο άλλος ο… Τραμπ;», άλλωστε γνωρίζετε άριστα τα πολιτικά δρώμενα των ΗΠΑ. Επειδή έχω άμεση σχέση με τις ΗΠΑ και παρακολουθώ καθημερινά, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, την πολιτική ζωή της υπερδύναμης, θέλω να επισημάνω περιληπτικά τα εξής: Ο επόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ θα προέρχεται από το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα, αυτό θεωρείται σχεδόν βέβαιο, αλλά δεν θα είναι ο Ντ. Τραμπ. Παρά το γεγονός ότι τώρα προηγείται δημοσκοπικά, μεταξύ των Ρεπουμπλικανών με ποσοστό 55%(!), ουδέποτε έγινε αποδεκτός από το κομματικό κατεστημένο των Ρεπουμπλικανών! Ενδεχομένως να είναι ο κυβερνήτης της Φλόριντα, χωρίς να αποκλείεται κάποιος άλλος.

Τέλος, πρέπει ιδιαιτέρως να επισημανθεί ότι στο Ρεπουμπλικανικό Κόμμα κυριαρχεί η τάση του απομονωτισμού (το ∆όγμα Μονρόε), εξυπακούεται προσαρμοσμένο στη σημερινή διεθνή κατάσταση και στα πολύ ζωτικά συμφέροντα των Ηνωμένων Πολιτειών.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT