Το υπέροχο ελληνικό καλοκαίρι μας

Κύριε διευθυντά

Διάβασα με ενδιαφέρον το άρθρο της κ. Ηλιάνας Μάγρα (25/5) αναφορικά με την αύξηση των τιμών στα τουριστικά καταλύματα στις Κυκλάδες. Εύλογα οι αναγνώστες αναρωτιούνται αν ένα ταξίδι στο εξωτερικό θα ήταν προτιμότερο το καλοκαίρι. Θα σας μεταφέρω την εμπειρία μου από την Πράγα, που επισκέφθηκα πρόσφατα. Ομολογώ ότι δεν με εντυπωσίασε, πολύς λόγος για το τίποτα. Ειδικά το καλοκαίρι ο συνδυασμός ζέστης, άπνοιας και υγρασίας καθιστά αδύνατη τη βόλτα με τα πόδια. Το ιστορικό κέντρο είναι προσιτό με τραμ που δεν διαθέτει κλιματισμό. Οι πολυπληθείς τουρίστες δύσκολα θα βρουν τραπέζι σε εστιατόριο.

Η Ελλάδα έχει πολύ ομορφότερα μέρη, προσιτά σε όλα τα βαλάντια. Αρκεί να γίνει έγκαιρα η κράτηση και να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια αναζήτησης καταλύματος μέσω του Διαδικτύου ή τουριστικού γραφείου. Αυτό το καλοκαίρι ψηφίζουμε Ελλάδα γιατί το αξίζει και μας συμφέρει.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT