Τα όξινα άρθρα και οι «Ομίχλες»

Κύριε διευθυντά

Διαβάζω τακτικά τα άρθρα του κ. Μιχ. Τσιντσίνη στην «Κ». Τα βρίσκω πάντα εύστοχα, έξυπνα και καλογραμμένα. Το πρόσφατο όμως άρθρο του με τίτλο «Ομίχλες», που αναφέρεται στις απίστευτες δηλώσεις του κ. Νικ. Ξυδάκη, ήταν πραγματικά εξαιρετικό. Τον θαύμασα γιατί κατόρθωσε και συμπύκνωσε μέσα σε ένα σχετικά μικρό κείμενο την κατάπληξη, την ενόχληση και την οργή πολλών αναγνωστών της «Κ». Εκείνο όμως που ίσως προβληματίζει μερικούς, είναι το γεγονός ότι πριν από μερικά χρόνια στην ίδια ακριβώς σελίδα της εφημερίδας ο κ. Ξυδάκης ως τακτικός συντάκτης ή αρχισυντάκτης έγραφε σε καθημερινή βάση ιδιαίτερα όξινα άρθρα εναντίον της Κεντροδεξιάς, για ένα μέρος της οποίας τώρα έκανε τη διάγνωση ότι βρίσκεται σε διανοητική σύγχυση.

Είναι ενδιαφέρον ότι ένας ακόμη «τακτικός» συνεργάτης της εφημερίδας, που έγραφε πριν από λίγο καιρό ότι η χώρα βουλιάζει στον βούρκο του αυταρχισμού και του μακαρθισμού, ανέλαβε μια σημαντική θέση στο επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτός βέβαια δεν έγινε κοινοβουλευτικός του εκπρόσωπος, αλλά μόνο ανέλαβε τον πολιτικό σχεδιασμό της προεκλογικής του καμπάνιας.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT