Έχουν μπεί ποτέ σε μέσα μεταφοράς;

Κύριε διευθυντά

Ακούσαμε τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης. Ψηφίσθηκαν. Η μόνη «πρεμούρα» – ανησυχία ήταν πώς θα τις ακούσουν οι Αγορές.

Ακούσαμε για το επιτελικό κράτος, για, για… Οτι υπάρχουν στρατιές ειδικών, επικοινωνιολόγων που συμβουλεύουν.

Αραγε, ο σημερινός πρωθυπουργός και οι προηγούμενοι διαβάζουν το καθημερινό ολιγόλογο Κύριο Αρθρο της «Καθημερινής»; Aμφιβάλλω. Διότι εκεί αναγράφεται η πραγματική εικόνα της Ελλάδας μας, της κοινωνίας. Με ελάχιστο κόστος θα είχαν υπεύθυνη ενημέρωση όσων συμβαίνουν «εκεί έξω» και θα ενεργούσαν αναλόγως χωρίς επικοινωνιολόγους και λοιπούς.

Ποιος άραγε διάβασε το άρθρο-κόλαφο του συνεργάτη σας Δημήτρη Ρηγόπουλου στην τελευταία σελίδα της «Καθημερινής» της 13ης Ιουλίου 2023; Ολα τα ντροπιαστικά που γράφονται εκεί, συνέβησαν σήμερα, και χθες; Εχει ποτέ κανείς από υπουργούς κλπ., κλπ., τους χιλιάδες αρμοδίους μπει σε λεωφορείο ή στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο; Ανέκδοτο.

Διαβάσαμε, ακούσαμε τις βαρύγδουπες αναλύσεις των ειδικών, για τους λόγους που τα μικρά κόμματα πήραν 12%. Mήπως η καμπάνα της κοινωνίας χτύπησε ηχηρά; Mήπως; Την άκουσαν;

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT