Το ζεϊμπέκικο δεν ήταν αμαρτία

Κύριε διευθυντά

Τις μέρες αυτές βρεθήκαμε μπροστά σ’ έναν παραλογισμό. Το κομματικό επιτελείο της Ν.∆. και ειδικότερα ο πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης, αποφάσισε να μη στηρίξει τον Γιώργο Πατούλη στις εκλογές του Οκτωβρίου για την Περιφέρεια Αττικής. Ο λόγος ότι χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο σε μια συγκέντρωση, ενώ η Ελλάδα καιγόταν. Από ό,τι μάθαμε από την ανάρτηση της κ. Κατερίνας Στανίση, έγινε κάποια εκδήλωση στο Ζάππειο για να τιμηθούν κάποιες κυρίες από την Αυστραλία και τη Σαουδική Αραβία. Προς το τέλος, ενώ έφευγε ο κ. Πατούλης κάποιες κυρίες τον παρακάλεσαν να κάνει δυο στροφές.

Αυτό ήταν το έγκλημα που το αξιολόγησε ο πρόεδρος του κόμματος ως αιτία άρσης της στήριξης σε νέα υποψηφιότητα του κ. Πατούλη. Καμία σχέση με τις διακοπές του κ. Μηταράκη. Δεν έχω κάποια ενημέρωση για το έργο του ανδρός, αλλά δεν κατηγορείται ότι εγκατέλειψε το τιμόνι της Περιφέρειας, αμάρτημα που πράγματι δικαιολογεί την αποπομπή.

Ανακοινώθηκε επίσης ότι ο πρόεδρος της Ν.Δ. στηρίζει για τον Δήμο Αθηναίων την υποψηφιότητα του κ. Μπακογιάννη. Είναι γνωστό ότι ο νυν δήμαρχος Αθήνας έκανε το κέντρο της Αθήνας εργοτάξιο για 3 χρόνια, ξόδεψε αρκετά εκατομμύρια δημόσιο χρήμα για έργα που στην πλειονότητά τους ήσαν επιζήμια και ξηλώθηκαν.

Διερωτώμαι τι σχέση έχουν τα δύο φαινόμενα. Ο ένας είναι ακατάλληλος διότι χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο, ενώ ο άλλος είναι κατάλληλος παρά το γεγονός ότι σπατάλησε άσκοπα δημόσιο χρήμα και μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε εργοτάξιο επί 3 χρόνια. Ελεος!

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT