Λουόμενοι-«κράχτες» με χλαμύδες. Τι λέτε;

Λουόμενοι-«κράχτες» με χλαμύδες. Τι λέτε;

Kύριε διευθυντά

Προτείνω μια ιδέα για τα θαλάσσια μπάνια και τον συνωστισμό, που μοιραία θα γίνει μεγαλύτερος τώρα που οι παραλίες θα ελευθερωθούν.

Με «πετσέτα» ή χωρίς, με μαγιό κάλυψης 80% (ολόσωμο) ή 95% γύμνιας (στρινγκ), με χαρούμενη διάθεση, ιδιαίτερα τώρα που οι αρχαίες κωμωδίες είναι πραγματικά για γέλια, θα έλεγα το εξής: Κάθε παραλία, εκτός από την είσοδο σε χρήμα που ζητάει ενδεχομένως από τους εισερχομένους, να ακολουθήσει αυστηρό πρόγραμμα θεάτρου (φυσικά η Επίδαυρος εξαιρείται γιατί έχει την ατυχία να μη βρίσκεται παρά θίν’ αλός). Δηλαδή, θα γίνεται αυστηρός έλεγχος για τους κολυμβητές σε καθορισμένες ώρες εισόδου και αναχώρησης, ακριβώς όπως θα πρότεινε και ο Αριστοτέλης, αν φυσικά ήταν θιασάρχης και όχι γραφιάς. Δηλαδή, 9-1 το πρωί, 2-5 το απόγευμα και 6-9 το βραδάκι.

Νομίζω ότι οι τέσσερις ώρες είναι αρκετές για κάθε ηλικία.

ΥΓ.: Ισως θα ήταν τουριστικά ευπρόσδεκτο, κυρίως για αλλοδαπούς, να έρχονται οι λουόμενοι με χλαμύδες και, γιατί όχι, με στεφάνι ελιάς στο κεφάλι. Καιρός είναι πλέον η Ελλάδα να σκεφτεί «αντισυστημικά».

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT