Εκπτωση για τρίτεκνους μόνο νομού Μαγνησίας

Εκπτωση για τρίτεκνους μόνο νομού Μαγνησίας

Κύριε διευθυντά

Την Παρασκευή 25/8/2023 ταξίδεψα από την Αθήνα στον Βόλο με το δρομολόγιο των 16.00 των ΚΤΕΛ και το υπ. αρ. 8228710 εισιτήριο. Το εισιτήριο το είχα κλείσει ηλεκτρονικά και επειδή είμαι τρίτεκνος είχα επιλέξει τη σχετική έκπτωση. Oταν παρουσιάστηκα στα εκδοτήρια για να επικυρώσω το εισιτήριο και έδειξα στην υπάλληλο το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, με πληροφόρησε πως η έκπτωση αφορά μόνο τρίτεκνους του νομού Μαγνησίας και πως αυτό αναφέρεται στη σελίδα της εταιρείας. Θα μπορούσε να επισημαίνεται στα βήματα αγοράς του ηλεκτρονικού εισιτηρίου όταν κάποιος επιλέγει τη συγκεκριμένη έκπτωση. Επειδή έπρεπε να ταξιδέψω πλήρωσα τη διαφορά με το πλήρες εισιτήριο.

Θέλω να επισημάνω τα εξής: 1) Οσες φορές έχω τύχει έκπτωσης λόγω τριών τέκνων, ουδέποτε αυτό είχε γεωγραφικά κριτήρια. 2) Στην περίοδο που υπάρχει κρίση υπογεννητικότητας στη χώρα, οι φορείς προσπαθούν να βοηθήσουν τρίτεκνους/πολύτεκνους. Ο τρίτεκνος είναι τρίτεκνος σε όλη τη χώρα. 3) Για τους πολύτεκνους η εταιρεία προσφέρει έκπτωση 50% χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς. 4) Η εταιρεία έχει μονοπωλιακή θέση στη γραμμή Αθήνα – Βόλος. Εξυπηρετεί όχι μόνο τους κατοίκους του Ν. Μαγνησίας να μεταβούν σε προορισμούς στη χώρα, αλλά και κατοίκους από όλη τη χώρα για να επισκεφτούν τον νομό Μαγνησίας. Εφόσον βοηθάει τρίτεκνους του Ν. Μαγνησίας με μία έκπτωση 25% να μεταβούν αλλού, θα ήταν λογικό να βοηθάει με την ίδια έκπτωση και πολίτες από άλλους νομούς να επισκεφτούν τον νομό, το οποίο βοηθάει στην προβολή του. 5) Οι κανόνες ισονομίας και ισοπολιτείας ισχύουν για όλους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT