Επισημάνσεις επί πρόσφατων γεγονότων

Επισημάνσεις επί πρόσφατων γεγονότων

Κύριε διευθυντά

Παρακαλώ επιτρέψατέ μου να κάνω ορισμένες παρατηρήσεις επί των πρόσφατων γεγονότων.

1. Επιστροφή πυροσβεστών από Ρόδο. Ντροπή. Επρεπε να επιστρέψουν με C-130. Μην ξεχνάμε ότι C-130 εστάλη για τον Αντώναρο χωρίς σοβαρή αιτία. Ισως ευθύνεται το συντονιστικό του Μαξίμου.

2. Σχετικά με τις εκρήξεις στην Αγχίαλο και γενικά των φετινών απίστευτων πυρκαγιών υπάρχει ευθύνη. Τι κάνει η ΕΥΠ. ∆εν είναι επιφορτισμένη με την προστασία του κράτους; Ανακάλυψε τίποτε εμπρηστές; Πέρυσι ή πρόπερσι έλεγαν ότι θα προστατεύουν τα δάση με drones ή στρατό. Εγινε τίποτε;

3. ∆ιάβασα ότι ο Μπακογιάννης ζήτησε από τον Σταϊκούρα να αναλάβει την ολοκλήρωση της αναμόρφωσης της Πανεπιστημίου. Να σταματήσει η ταλαιπωρία του κόσμου και οι άσκοπες δαπάνες. Θυμάται κανείς την τρόικα και τι τραβήξαμε. Απορώ με την κεντρική κυβέρνηση πώς έδωσε την άδεια.

4. Ερευνες για το φυσικό αέριο. Θα μας ενημερώσει κάποιος αρμόδιος πού βρίσκονται οι έρευνες και το χρονοδιάγραμμα σε αυτό το χρονίζον θέμα; Μην ξεχνάμε ότι η Νορβηγία φτωχή αλλά συνάμα οικολογική χώρα ευημερεί σήμερα λόγω φυσικού αερίου και πετρελαίου. Ανήκω σε αυτούς που πιστεύουν ότι τα ορυκτά καύσιμα θα είναι εδώ 40-50 χρόνια ακόμη.

5. Σχετικά με το ζεϊμπέκικο του Πατούλη, σίγουρα δεν έπρεπε να γίνει. Ομως υπήρξε υπεραντίδραση. Οχι δύο μέτρα και δύο σταθμά. Το φαινόμενο με τους Κροάτες χούλιγκαν ήταν εξίσου σοβαρό και ανατριχιαστικό να οργώνουν την Ελλάδα ανενόχλητοι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT