«Ζυγίζοντας» τους υποψηφίους

Κύριε διευθυντά

Επιτρέψτε μου να μοιραστώ μαζί σας έναν προβληματισμό και μια πρόταση αναφορικά με τις επερχόμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

Θεωρώ (και) αυτές τις εκλογές πολύ σημαντικές και έχω αποφασίσει (και πολλοί γύρω μου) να βασίσω την επιλογή μου αποκλειστικά στην εμπιστοσύνη που θα μου εμπνεύσουν οι υποψήφιοι ως προς τις ικανότητες, τις γνώσεις και τη δημιουργικότητα που διαθέτουν για να διαχειριστούν τελικά τη ζωή μου στον τόπο όπου ζω. Αυτή τη φορά, δεν θα ψηφίσω ούτε κόμμα ούτε φίλους και γνωστούς. Απαιτώ καλές προτάσεις, σωστή διαχείριση κονδυλίων, λιγότερα κοστοβόρα έργα εντυπωσιασμού. Θέλω να μου προτείνουν (σε ό,τι με αφορά) τις έξυπνες και πρωτοπόρες ιδέες τους για την αποκομιδή των σκουπιδιών, την ανακύκλωση, τον οικονομικότερο και αποδοτικότερο φωτισμό, το έγκαιρο μάζεμα των φυτικών απορριμμάτων, τα καλύτερα πεζοδρόμια, το τοπικό λεωφορείο, την Παλαιά Αγορά του Ψυχικού, τα νταμάρια και τη μείωση των δημοτικών τελών.

Γι’ αυτό, θα ήθελα να προτείνω να δημιουργηθούν κοινές ιστοσελίδες για κάθε τόπο, όπου έως κάποια ημερομηνία θα μπορούν να υποβληθούν ερωτήσεις από τους δημότες και οι υποψήφιοι δήμαρχοι/περιφερειάρχες θα απαντήσουν –δίπλα δίπλα– έτσι ώστε να μπορούμε να συγκρίνουμε εύκολα τις θέσεις των υποψηφίων. Με έναν τέτοιο τρόπο, αφενός θα αποτυπωθούν και οι ανησυχίες και προβληματισμοί των ψηφοφόρων και αντίστοιχα ο εκάστοτε νικητής των εκλογών θα έχει αναγκαστεί να καταγράψει τις θέσεις του και να ελεγχθεί για το αποτέλεσμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT