Πολιτικός γίνεσαι ή γεννιέσαι;

Κύριε διευθυντά

Ο φωτογενής νικητής του πρώτου γύρου των εκλογών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν είναι αντισυστημικός. Είναι εκφραστής ενός νέου «αντισυστημισμού».

Αυτός εκφράζεται πάρα πολύ καλά από ένα νέο (19 ετών) ψηφοφόρο του που αιτιολόγησε την ψήφο του λέγοντας: «Ηθελα πάρα πολύ να μπει στην πολιτική ένας άνθρωπος που δεν ξέρει από πολιτική» («Καθημερινή», 19/9). Αυτός ο «νέος αντισυστημισμός» θα επιτρέψει επιτέλους να μας θεραπεύουν άνθρωποι που δεν ξέρουν από ιατρική, να χτίζουν τα σπίτια μας μηχανικοί που δεν ξέρουν από κατασκευή και να γράφουν συγγραφείς που δεν ξέρουν γράμματα. «Ολοι αυτοί οι χαρισματικοί ηγέτες των τελευταίων χρόνων δείχνουν ότι απέτυχαν», δήλωσε. Καιρός είναι φαίνεται η «γνώση» να συνταξιοδοτηθεί. Ελπίζω μόνο τις συντάξεις να υπολογίζει κάποιος που να ξέρει λίγο από συντάξεις και όχι κάποιος που θα θέλει να «κάνει και αυτός λίγο».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT