Το αλφαβητάρι της ευγένειας

Κύριε διευθυντά

Τέλος Αυγούστου ανεβήκαμε με την κόρη μου από το Ηράκλειο στην Αθήνα, προκειμένου να δώσει εξετάσεις στην ΚΣΟΤ (Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης). Η διαδικασία περιελάμβανε και δύο εβδομάδες υποχρεωτικών προκαταρκτικών μαθημάτων. Η ημερομηνία της πρώτης εξέτασης έφτασε. «Αν περάσει θα σας ειδοποιήσουμε με ηλεκτρονική αλληλογραφία» έγραφαν στην ιστοσελίδα. ∆εν έλαβε καμία ειδοποίηση, άρα το παιδί δεν πέρασε. Και επειδή δεν πέρασε, δεν δικαιούται τίποτα. Ούτε να πληροφορηθεί τη βαθμολογία του, ούτε να μάθει το αποτέλεσμα της προσπάθειάς του. Η ίδια ακριβώς διαδικασία τηρείται και στην Επαγγελματική Σχολή Χορού της Λυρικής Σκηνής.

Δεν είναι απλή μια μετακίνηση στην πρωτεύουσα και μια μακρά καλοκαιρινή παραμονή για δεκάδες παιδιά, χωρίς να λογαριάσουμε τις προσπάθειες και τις αγωνίες τους. Ας μην παραβλέπουν οι αρμόδιοι τη στοιχειώδη ευγένεια. Αλλωστε ευγενής τέχνη ο χορός…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT