Από την προσευχή έως την «επαναδιαλογή»

Από την προσευχή έως την «επαναδιαλογή»

Κύριε διευθυντά

Διάβασα τρεις φορές τις επιστολές του κ. Ιορδάνη Β. Παπαδόπουλου, πρώην γυμνασιάρχου, και του οφθαλμιάτρου κ. Ιωάννη ∆. Κουφάκη, για τις “Παιδοπόλεις” της Φρειδερίκης και της τύχης των παιδιών, που στεγάστηκαν ή δεν πρόλαβαν να στεγαστούν εκεί. (“Η Καθημερινή”, Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου).

Η επιστολή του κ. Παπαδόπουλου με αποκαρδίωσε για περισσότερους από ένα λόγους, εδώ όμως υπογραμμίζω μόνον εκείνο το πολλαπλά εμπαικτικό «και η καθημερινή προσευχή για τον Χριστούλη». Α! κύριε, κύριε Ιορδάνη!

Ο ομώνυμός σας ποταμός, αν γινόταν να διαβάσει την επιστολή σας, θα εστρέφετο προς τα οπίσω, όχι από ιερό τρόμο, αλλά από την τόλμη σας να παίζετε εν ου παικτοίς. Περιττό να προσθέσω ότι όλες σας οι κρίσεις για τις «Παιδοπόλεις» είναι αεροξεκρέμαστες. Για τούτο ευκταίο θα ήταν να διαβάζατε κι εσείς τρεις φορές την επιστολή του κ. Κουφάκη. Συν τοις άλλοις, θα μαθαίνατε, όπως κι εγώ, ότι οι νεώτεροι Γενίτσαροι εφηύραν και την ανθρωποφαγική «επαναδιαλογή».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT