Να μπουν φανάρια στην Αράχωβα

Kύριε διευθυντά

Πρόταση ομαλής κυκλοφορίας των αυτοκινήτων στη Αράχωβα: Γεννήθηκα στην Αράχωβα και έζησα εκεί τα 13 πρώτα μου χρόνια. Μετά από πολλά χρόνια έκτισα ένα σπίτι, στην Αράχωβα, όπου και πηγαίνω συχνά και κυρίως το καλοκαίρι. Είναι γνωστό ότι ο στενός δρόμος του χωριού, λόγω και των ∆ελφών, μπλοκάρει συνήθως την κυκλοφορία των οχημάτων, δημιουργώντας καθημερινά κυκλοφοριακά προβλήματα. Από το 2022 έχω σχεδιάσει και έχω αποστείλει στους δημάρχους Αραχώβης και ∆ελφών ένα σύστημα με τα έξυπνα φανάρια στο κέντρο της Αράχωβας, στο σημείο που υπάρχει ένας καθρέφτης που έχει τοποθετηθεί πάνω από 50 με 60 χρόνια, για την ομαλή λειτουργία της κυκλοφορίας. Τα σχέδια τα έχω στείλει στις 30/8/22, 6/9/22 και 14/8/23. Ο δήμαρχος Αράχωβας δεν έχει απαντήσει και ο δήμαρχος ∆ελφών απάντησε ως εξής:

«Παρακαλούμε όπως το έγγραφό σας αποσταλεί στον αρμόδιο Δήμο Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας, καθώς εκ παραδρομής το έχετε στείλει στον Δήμο Δελφών».

Ζητώ από τους δημάρχους Αραχώβης και Δελφών τους λόγους που δεν εφαρμόζουν τα έξυπνα φανάρια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT