Άλλοι δουλεύουν κι΄άλλοι ρεμβάζουν

Κύριε διευθυντά

Είμαι κάτοικος του κέντρου και συστηματικά αθλούμαι στο πάρκο του Πεδίου του Αρεως. Το πάρκο τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε καλή κατάσταση, κυρίως επειδή τη συντήρηση και τη φροντίδα του πρασίνου έχει αναλάβει ιδιωτική εταιρεία, οι εργαζόμενοι της οποίας βρίσκονται εκεί καθημερινά κλαδεύοντας, φυτεύοντας και γενικά φροντίζοντας, ώστε το πάρκο να διατηρεί μια αξιοπρεπή εικόνα. Σε αντιδιαστολή, όμως, της συνεχούς εργασίας των ανθρώπων της ιδιωτικής εταιρείας, οι οποίοι εύκολα είναι αναγνωρίσιμοι από το σήμα της εταιρείας στις στολές και τα οχήματα, υπάρχει η εικόνα καμιάς δεκαριάς ανθρώπων, οι οποίοι συστηματικά κάθονται στον κήπο των γραφείων της ∆ιεύθυνσης Πρασίνου της Περιφέρειας Αττικής και γύρω από ένα αυτοσχέδιο τραπέζι πίνουν τον καφέ τους καπνίζοντας και συζητώντας.

Κάθε πρωί δεν μπορώ παρά να σκέφτομαι αυτή την αντιφατική εικόνα της χώρας μας: μια χώρα που μοχθεί με επαγγελματισμό και μια άλλη που απλά πληρώνεται για να βλέπει τους άλλους μισούς να δουλεύουν.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT