Αποχαιρετώντας ένα πεύκο

Kύριε διευθυντά

Καλαμάκι Αλίμου, 2 Οκτωβρίου, ώρα 15.30, γωνία Μεγίστης-Ταξιαρχών.

Επιστρέφοντας στο σπίτι μου, είδα, με έκπληξη στην αρχή, αποτροπιασμό και οργή στη συνέχεια, ένα έγκλημα που πρέπει να έλαβε χώρα το πρωί.

Ενα τεράστιο στην κυριολεξία πεύκο, ηλικίας πιθανόν άνω των 100 ετών, είχε κοπεί, κανιβαλιστεί. Τα τεράστια κομμάτια του που είχαν τεμαχισθεί, έδειχναν ότι ήταν υγιές. Δεν έχει περάσει μήνας από τις φοβερές πυρκαγιές που κατέστρεψαν δάση της πατρίδας μας σε πλείστες περιοχές. Τα δάκρυα, οι κοπετοί, η οργή κ.λπ. περίσσευαν.

Στο Καλαμάκι υπάρχουν εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες ίδια δένδρα. Κάθε τόσο, βλέπουμε ότι κάποιο έχει «τεμαχιστεί». Το έχω δει, κατόπιν εορτής. Οταν τα πειστήρια των εγκλημάτων είχαν απομακρυνθεί.

Προφανώς ο δήμος, η περιφέρεια, η τοπική Αστυνομική Αρχή, ή Κύριος οίδε ποιος άλλος, αν ερωτηθούν θα απαντήσουν με το εξοργιστικά τετριμμένο. Δεν είναι στη δική μας αρμοδιότητα κ.λπ. ποιος έδωσε την άδεια για την κοπή.

Σε κάθε περίπτωση απάντηση για το έγκλημα που διαπράχθηκε ειδικά την περίοδο αυτή που θρηνούμε τις πρόσφατες καταστροφές, πρέπει τεκμηριωμένα να δοθεί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT