Κράτος χωρίς σύνορα δεν είναι κράτος

Κύριε διευθυντά

Με μεγάλη ευχαρίστηση διαβάζω κάθε μέρα την «Καθημερινή» ως συνδρομητής στο ∆ιαδίκτυο.

Αλλά, ως Ελληνοαμερικανός πάντα εκπλήσσομαι με τη μονόπλευρη απεικόνιση της αμερικανικής πολιτικής πραγματικότητας.

Στην «Κ» της 8ης/10, για παράδειγμα, διάβασα εκτεταμένο άρθρο περί των δύο αντιπάλων για προεδρία, Τραμπ και Μπάιντεν. Δεν είδα όμως λέξη περί του χάους της αμερικανικής οικονομίας. Το αστρονομικό δημόσιο χρέος που αναπόφευκτα οδηγεί στον εξευτελισμό του δολαρίου, τον πληθωρισμό και τη γενική μιζέρια του μέσου Αμερικανού, είναι αποτέλεσμα των εξωφρενικών εξόδων της κυβερνήσεως.

Το άλλο στοιχείο που επίσης αγνοείται, είναι η εισβολή εκατομμυρίων αγνώστων μεταναστών μεταξύ των οποίων εγκληματίες, τρομοκράτες και διακινητές ναρκωτικών. Ο Μπάιντεν έχει καταργήσει τα νότια σύνορα των ΗΠΑ. Κράτος χωρίς σύνορα παύει να είναι κράτος.

Το χαμηλό επίπεδο της πρωτοβάθμιας δημόσιας παιδείας είναι ένα άλλο θέμα που ανησυχεί τον μέσο Αμερικανό. Και ας μην ξεχάσουμε την τραγική κατάρρευση στη βαρβαρότητα των μεγαλουπόλεων, όπως η Νέα Υόρκη, το Σικάγο κ.λπ.

Δυστυχώς τα ΜΜΕ στην Αμερική είναι δέσμια του αριστερού τομέα του Δημοκρατικού Κόμματος και δεν αντιπροσωπεύουν ούτε κατ’ ελάχιστον τη γνώμη του μέσου Αμερικανού πολίτη.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT