Οι Άγιοι Τόποι τριών θρησκειών

Κύριε διευθυντά

Θα ήθελα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τον γνωστό μας, εξαίρετο αρθρογράφο, σχολιαστή και συνεργάτη σας κ. Παντελή Μπουκάλα, για το πολύ σπουδαίο άρθρο του, με τον τίτλο «Ψυχήν αντί ψυχής, οφθαλμός αντί οφθαλμού…» που δημοσιεύθηκε την Κυριακή 15 Οκτωβρίου. Μας πληροφόρησε, μας φώτισε, μας ενημέρωσε, όχι μόνο για το τι γίνεται σήμερα με τις σφαγές στις εχθροπραξίες μεταξύ Εβραίων και Μουσουλμάνων, αλλά και το τι συνέβαινε στη Γη της Παλαιστίνης από καταβολής κόσμου μέχρι και σήμερα. Εκεί όπου οι τρεις θρησκείες, Εβραίοι, Χριστιανοί και Mουσουλμάνοι θεωρούν Αγίους Τόπους, όπως λέει ο κ. Μπουκάλας.

Μας θυμίζει ακόμη, όχι μόνο το εξωτικό Γκουαντάναμο της Κούβας, που έτυχε να το γνωρίσω, πριν δημιουργήσουν εκεί οι Αμερικανοί το κολαστήριο για τους αιχμαλώτους Μουσουλμάνους της εισβολής στο Ιράκ, αλλά επίσης και τη βαρβαρότητα που επιφύλαξαν οι Σελευκίδες, απόγονοι του Μεγαλέξανδρου, στους Εβραίους!

Να τον χαιρόμαστε, να τον διαβάζουμε και τον ευχαριστούμε για τις βαθιές και πολύπειρες γνώσεις του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT