Να γίνει δημοψήφισμα για τον γάμο ομοφύλων

Να γίνει δημοψήφισμα για τον γάμο ομοφύλων

Κύριε διευθυντά

Εχει δεσμευτεί προσωπικά ο κ. Κυρ. Μητσοτάκης ότι εντός της τρέχουσας θητείας της κυβέρνησής του, θα ψηφίσει νομοσχέδιο που θα επιτρέπει τον γάμο μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών καθώς και την τεκνοθεσία σ’ αυτά.

Πρόσφατα στην αγαπητή «Καθημερινή» εκφράστηκαν διιστάμενες απόψεις επ’ αυτού. Το επίμαχο σημείο είναι, αν ως κοινωνία έχουμε το δικαίωμα να υποχρεώσουμε ένα βρέφος ή ένα παιδί, χωρίς τη δυνατότητα συγκατάθεσής του, να μεγαλώσει σε ένα «οικογενειακό» περιβάλλον εντελώς διαφορετικό απ’ αυτό της παραδοσιακής οικογένειας, με όλες τις συνέπειες. Το ζήτημα αυτό όχι μόνο ξεπερνάει όλα τα κόμματα, αλλά είναι βέβαιο ότι θα τα διχάσει, αφορά δε το ήθος και το ύφος της μελλοντικής οικογένειας στη χώρα μας. Γι’ αυτό θα πρότεινα να τεθεί στην κρίση του ελληνικού λαού με δημοψήφισμα, και μάλιστα χωρίς κανένα οικονομικό κόστος, αφού μπορεί να διενεργηθεί μαζί με τις προσεχείς ευρωεκλογές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT