Βαθμολογώντας την Πανεπιστημίου

Κύριε διευθυντά

Ευτυχώς, ακόμα κι αν είναι, ίσως, ο μοναδικός πολίτης αυτής της πόλης, η κυρία Μυρτώ Καφαντάρη υπάρχει και δηλώνει ευθαρσώς με σχετική επιστολή της στην «Καθημερινή» (24.10.2023) τη χαρά της για τα νέα πεζοδρόμια της Πανεπιστημίου. Θες η διαπλάτυνση με τις άφθονες, «αυθεντικές» τσιμεντόπλακες, θες η πλούσια σκιά που υπόσχονται οι βραγιές με το αυτόματο πότισμα ή οι ποδηλατόδρομοι, που προφανώς στην τελική εφαρμογή τους έχουν προβλεφθεί υπογείως για να μην ενοχλούν τους πολυπληθείς περιπατητές, η νέα Πανεπιστημίου άξιζε κάθε ευρώ που δαπανήθηκε και κάθε χρόνος ταλαιπωρίας θα ξεχαστεί, μπροστά στο χάρμα οφθαλμών που θα απολαμβάνουμε όλοι. Εκόντες, άκοντες.

ΥΓ:. Ακόμα και η Κοραή, που κι αυτή «ανανεώθηκε», άξιζε κάθε πλακίδιο που τοποθετήθηκε. Ακόμα κι αν στο τέλος το υλικό δεν έφτασε να καλυφθούν τα ήδη σκαμμένα σημεία της, το πρόβλημα λύθηκε. Συμπληρώθηκαν με το αγαπημένο μας υλικό. Το τσιμέντο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT