Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της Βουλής και την «Κ»

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της Βουλής και την «Κ»

Κύριε διευθυντά

Με την επιστολή μου αυτή επιθυμώ να ευχαριστήσω θερμά τον αξιότιμο πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Κων/νο Τασούλα, για την αναφορά του (με την επιστολή του στη στήλη Γράμματα Αναγνωστών, 26/10/2023, υπό τον τίτλο «Ο κ. Στέφανος Κασσελάκης μίλησε στην Κ.Ο.») στο όνομά μου και στο περιεχόμενο τής από 24/10/2023 δικής μου επιστολής υπό τον τίτλο «Ο Κασσελάκης, η Βουλή και ο Κανονισμός της Βουλής», για την αποδοχή των νομικών μου ισχυρισμών και ιδίως για την εμπεριστατωμένη, σαφή και συνοπτική συμπλήρωση και διόρθωση της δικής μου επιστολής, αναγκαίας για την ορθή ενημέρωση των αναγνωστών της εφημερίδας σας… μεταξύ των οποίων και εγώ!

Επίσης, θέλω να τον ευχαριστήσω για την προσωπική υπογραφή της επιστολής του αυτής, γεγονός το οποίο εκτιμώ ιδιαίτερα, και αποτελεί ξεχωριστή τιμή για εμένα!

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς την εφημερίδα σας, η οποία μου παρέχει, από τα φοιτητικά μου χρόνια, το αγαπητό μου Βήμα, μέσω της στήλης Γράμματα Αναγνωστών, για να εκφράζω τις σκέψεις και τις απόψεις μου, για θέματα που κεντρίζουν το μυαλό και την καρδιά μου (νομικά – κοινωνικά – πολιτικά κ.λπ.) όπως επίσης τα σχετικά με την τέχνη και ιδίως με τη μουσική (κλασική) μέσω της οποίας εκφράζομαι και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού μου! Ευχαριστώ!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT