Αισχροκέρδεια εσείς; Εμπάργκο εμείς

Κύριε διευθυντά

Τελευταία είδαμε στην «Καθημερινή» και αλλού τη φωτογραφία του πρωθυπουργού μας Κυρ. Μητσοτάκη σε σούπερ μάρκετ να στέκεται σκεπτικός εν μέσω του καταστήματος. Γνωρίζουμε επίσης πως ο υπουργός Ανάπτυξης Κ. Σκρέκας όπως και άλλοι επισκέφθηκαν τα μέρη αυτά με την ελπίδα να μας πείσουν πως οι τιμές των προϊόντων είναι υπό κάποιον έλεγχο. Πολύ φοβούμαι πως, μετά την επέλαση όλων αυτών των κυρίων πολιτικών, οι τιμές σκαρφάλωσαν κι άλλο!

Νομίζω πως ένας από τους πλέον σίγουρους τρόπους σχετικά με την αντιμετώπιση του φαινομένου αυτού θα ήταν ο καταναλωτής ο ίδιος (όπως παρατηρείται συχνά στο εξωτερικό) να κάνει αποχή από τα είδη που συνηθίζει να αγοράζει ή, τότε, κάθε εβδομάδα ή περίπου, να δίνουμε το σύνθημα σε ποιο είδος θα απέχουμε: κρέας, φρούτα, λαχανικά… Επαφίεται σε εμάς, τα θύματα, να το ανακαλύψουμε και να το εφαρμόσουμε. Αν κάποιος αναγνώστης ή άλλος, έχει κάποια καλή ιδέα να μας την πει! Θα είμαι από τους πρώτους που θα την ακολουθήσω.

Η ακρίβεια έχει φτάσει σε τέτοια ύψη που και κλέφτης να μην είσαι, θα γίνεις!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT