Εμείς οι θεατρόφιλες «μιας κάποιας ηλικίας»

Εμείς οι θεατρόφιλες «μιας κάποιας ηλικίας»

Κύριε διευθυντά

Είμαστε μια μικρή παρέα «υπερήλικων» Αρσακειάδων, που αν και διανύουμε την 8η δεκαετία της ζωής μας, παραμένουμε –ευτυχώς– ακμαίες και αποφασισμένες να αξιοποιούμε και να απολαμβάνουμε κάθε λεπτό του χρόνου μας. Ενα από τα ενδιαφέροντά μας είναι το θέατρο και φροντίζουμε να βλέπουμε ανελλιπώς όλες τις σημαντικές και ενδιαφέρουσες παραγωγές της χρονιάς.

Και ερχόμαστε στην αφορμή της επιστολής μας. Πρόσφατα πήγαμε στο υπέροχα ανακαινισμένο ∆ημοτικό Θέατρο Πειραιώς. Χρειαστήκαμε πολλές ασκήσεις θάρρους για να ανέβουμε και να κατέβουμε τα ψηλά, μαρμάρινα σκαλοπάτια χωρίς να μπορούμε να κρατηθούμε από κάπου και να κινδυνεύουμε να γκρεμοτσακιστούμε. Θα θέλαμε, λοιπόν, να προτείνουμε μέσω της εφημερίδας σας στη διοίκηση του θεάτρου και στον δήμαρχο Πειραιώς να τοποθετηθούν καλόγουστα και λιτά κιγκλιδώματα τουλάχιστον στις δύο άκρες της σκάλας, αν όχι και στη μέση των σκαλοπατιών. ∆εν νομίζουμε ότι μια τέτοια επέμβαση θα ήταν καταστροφική για την αρχιτεκτονική εικόνα του κτιρίου.

Θεωρούμε ότι το αίτημά μας είναι απλό – θέλουμε να απολαύσουμε ένα θεατρικό έργο με ασφάλεια! Πιστεύουμε, δε, ότι εάν εισακουστεί η πρότασή μας, θα εξυπηρετηθούν και πολλοί άλλοι άνθρωποι, καθότι είναι γνωστό ότι οι περισσότεροι θεατρόφιλοι είναι άντρες και γυναίκες μεσαίας και μεγάλης ηλικίας. Στο κάτω κάτω, όπως δείχνει με την πένα της και η αγαπημένη μας συγγραφέας και δοκιμιογράφος σας, κυρία Αθηνά Κακούρη, δεν σημαίνει ότι επειδή κάποιος είναι ηλικιωμένος δεν μπορεί να απολαμβάνει τις καθημερινές ωραίες στιγμές της ζωής του.

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT