Το μαρτύριο της Λ. Αμφιθέας

Κύριε διευθυντά

Ενα μείζον πρόβλημα σε όσους χρησιμοποιούν τη Λ. Αμφιθέας για τις μετακινήσεις τους είναι ο τρόπος ανακατασκευής των πεζοδρομίων.

Εδώ και τρεις μήνες ξεκίνησαν και τελειωμό δεν έχουν. Κλείνουν το μισό της μιας από τις δύο λωρίδες όλη την ημέρα και οι οδηγοί μπορεί να κάνουν 20 λεπτά και παραπάνω για λίγα μέτρα. Νομίζω ότι τα έργα κάνει ο Δήμος Π. Φαλήρου, αλλά δεν υπάρχει κάποια αρχή να επιβάλει να γίνουν χωρίς να κλείνει ο δρόμος στη μία λωρίδα; Γιατί, εκτός της ταλαιπωρίας, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος ατυχημάτων, ενώ, σύμφωνα με την πορεία και τον τρόπο εκτέλεσης, ίσως να χρειαστούν άλλοι τόσοι μήνες να τελειώσουν! Αυτά σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα θα τελείωναν σε λίγες μέρες χωρίς καμία ταλαιπωρία χιλιάδων οδηγών καθημερινά. Με την ελπίδα να δει κανένας υπουργός αυτό το κακό χάλι και να βάλει τις φωνές, καταλήγω σε σας, καθώς τόσες και τόσες διαμαρτυρίες από πολλούς στο Διαδίκτυο πέρασαν απαρατήρητες!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT