Πλήρης απαξίωση των ΕΛΤΑ

Κύριε διευθυντά

Στις 14 ∆εκεμβρίου έστειλα από τα ΕΛΤΑ courier, κατάστημα Λεωφ. Κηφισίας 141 στο Μαρούσι, ένα μικρό φάκελο με προορισμό λίγο πιο κάτω, Λεωφ. Κηφισίας 346.

Επειδή δεν είχε παραδοθεί για μέρες, πήγα στο κατάστημα να μάθω τον λόγο της τόσης καθυστέρησης στις 27 Δεκεμβρίου. Η υπάλληλος ερεύνησε, τον βρήκε στην αποθήκη και εξήγησε ότι η αιτία καθυστέρησης ήταν η λάθος αναγραφή ταχυδρομικού κώδικα του παραλήπτη από την άλλη υπάλληλο που τον παρέλαβε και συνέταξε το συνοδευτικό δελτίο! Σκέφτηκα επειδή ήταν απόγευμα να τον πάρω και να τον δώσω ο ίδιος, αλλά με διαβεβαίωσε ότι θα παραδοθεί την επόμενη ημέρα στις 28 Δεκεμβρίου.

Στις 2/1/2024 στο κατάστημα με ενημέρωσαν ότι ο φάκελος βρίσκεται στο κατάστημα Χαλανδρίου για να παραδοθεί! Στις 3/1, ο αναμένων παραλήπτης τηλεφώνησε στο κατάστημα Χαλανδρίου, όπου του είπαν πως θα παραδοθεί σύντομα! Επειδή η υπομονή εξαντλήθηκε και αποτέλεσμα δεν είδαμε, πήγα ο ίδιος στα ΕΛΤΑ courier Χαλανδρίου, στις 8/1, 25 ημέρες από την παράδοσή του και πήρα τον φάκελο. Η υπάλληλος εκεί είπε πως θα τον παρέδιδαν μέσα στην εβδομάδα!

Κάθε συνεργαζόμενος με courier ευελπιστεί ότι αυτό που στέλνει θα παραδοθεί σύντομα και με ασφάλεια στον παραλήπτη. Δυστυχώς, οι 25 ημέρες που πέρασαν και οι άγνωστες επιπλέον που θα κατάφερναν τα ΕΛΤΑ να παραδώσουν έναν απλό φάκελο, δύο χιλιόμετρα πιο κάτω, μέσα στην Αθήνα και όχι στην Ανταρκτική, τα καθιστούν απολύτως αναξιόπιστα. Η αναποτελεσματικότητά τους είναι μικρή αντανάκλαση του σαθρού κράτους που έχουμε. Μόνο ντροπή.

*Χειρουργός, Μαρούσι

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT