Μη κρατικά ΑΕΙ και η «ντρίμπλα» στο 16

Κύριε διευθυντά

Ο πολύς Χένρι Κίσινγκερ με τον γνωστό κυνισμό του είχε πει κάποτε: Το παράνομο γίνεται άμεσα, το αντισυνταγματικό συνήθως παίρνει κάποιο χρόνο. Σχεδόν φετίχ για την κυβερνητική πλειοψηφία του μπόνους των 50 εδρών έχουν γίνει τα λεγόμενα ιδιωτικά ή μη κρατικά πιο δημοφιλές, πανεπιστήμια. Απορία δική μου και πολλών άλλων πιστεύω το πώς θα παρακάμψουν το άρθρο 16 του Συντάγματος που τα απαγορεύει. Με το να βαφτίζουν το κρέας ψάρι;

Αφού απέτυχε παταγωδώς η πανεπιστημιακή αστυνομία να τιθασεύσει το δημόσιο πανεπιστήμιο κατά την κυκλοφορούσα προπαγάνδα (λες και η εξέγερση του Πολυτεχνείου κακώς έγινε), ας φτιάξουμε ιδιωτικά όπου δεν θα χρειάζεται. Ιδιωτική εκπαίδευση σε όλες τις βαθμίδες λοιπόν για τους έχοντες και κατέχοντες, αφού είναι και θα παραμείνει απλησίαστη για τους συντριπτικά περισσότερους που δεν αντιπροσωπεύουν το 40% της ενισχυμένης αναλογικής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT