Κυβερνητικές προτεραιότητες

Κύριε διευθυντά

Αναφέρομαι σε άρθρο της «Καθημερινής» (φ. 12/1/2024) με θέμα «Η πράσινη Νορβηγία αυξάνει τις επενδύσεις σε πετρέλαιο και φυσικό αέριο».

Στη φτωχή και υπερχρεωμένη Ελλάδα, φαίνεται ότι το σοβαρότερο πρόβλημα αποτελεί ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών, γι’ αυτό και ο πρωθυπουργός μας τώρα ασχολείται με αυτό ολημερίς.

Την 1/9/2023 με επιστολή μου στην «Καθημερινή» ρωτούσα πού βρίσκονται οι εξελίξεις της έρευνας στο Ιόνιο και στη Δυτ. Κρήτη για πετρέλαιο και φυσικό αέριο. Ουδείς από τότε μέχρι τώρα μπήκε στον κόπο να ενημερώσει.

Αυτές τις ημέρες ο πρωθυπουργός μας έχει «ζαλίσει» με τα δικαιώματα των ομόφυλων ζευγαριών.

Εγώ από μικρή ηλικία ανήκω στη Ν.Δ., διαφωνώ όμως βαθύτατα με όλο αυτόν τον θόρυβο.

Ο κ. Ράμφος δήλωσε ότι ο νόμος του ΣΥΡΙΖΑ για τα ομόφυλα ζευγάρια, τους καλύπτει πλήρως και δεν χρειάζονται περισσότερα.

Πιστεύω ότι ο πρωθυπουργός και το πολυμελές Υπουργικό Συμβούλιο πρέπει εκτός των άλλων να ασχοληθούν με τα θέματα της οικονομίας, όπως το ελλειμματικό εμπορικό ισοζύγιο, που δεν λέει να βελτιωθεί και ουδείς φαίνεται να ασχολείται, και με τις επενδύσεις.

Από νέος που ήμουν, όταν η οικοδομή ανθούσε βελτιωνόταν η οικονομία.

Κατά τη γνώμη μου, τώρα ούτε είδα εργοστάσια να ανοίγουν, ούτε σημαντικές εξωτερικές επενδύσεις. Το δε κρατικό χρέος είναι τώρα υψηλότερο από την εποχή των μνημονίων.

Σχετικά με την αύξηση στη σύνταξή μου ήταν σκέτη κοροϊδία αλλά δεν διαμαρτύρομαι, τόσα μπορούσε να μας δώσει η πολιτεία, τόσα μας έδωσε.

*Πλοίαρχος Ε.Ν. Συντ. εκ Χίου

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT