Ο νέος Α/ ΓΕΕΘΑ ήταν μαθητής μου

Κύριε διευθυντά

Στην έγκριτη εφημερίδα σας της 17.1.2024 «εώρακα» τον νέο Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμύνης (Α/ΓΕΕΘΑ), και πρώην Εύελπι-μαθητή μου, Στρατηγό ∆ημήτριο Χούπη.

Ομολογώ ότι με συνεκίνησε βαθύτατα η άξια επιλογή του και προαγωγή του, από το ΚΥΣΕΑ, στο ύπατο αξίωμα της Στρατιωτικής Ιεραρχίας.

Η μνήμη μου ανέτρεξε «γοργόφτερα» στο Ακαδημαϊκό έτος 1987, οπότε εξήλθε της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (ΣΣΕ) ή της Σχολής του Γένους, κατά τον ιδρυτή αυτής Ιωάννη Καποδίστρια, ως Αρχηγός αυτής και ως Ανθυπολοχαγός, μετέπειτα δε και του ΕΜΠ, εξ ου έλαβε το διδακτορικό δίπλωμα (Ph.D) με τον επίζηλο βαθμό «ΑΡΙΣΤΑ».

Τελευτών, εύχομαι και προσεύχομαι στον αγαπητό π. Εύελπι-μαθητή μου και νυν Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Δημήτριο Χούπη να φανεί αντάξιος των προσδοκιών του γενναίου στρατού μας και του γενναίου λαού μας, επ’ ωφελεία της φιλτάτης Ελλάδος «της Πατρίδος των Πατρίδων», κατά τον ποιητή μας Κωστή Παλαμά.

*(B.A.M.A. Ph.D.) Καθηγητής Διεθνούς Δικαίου ε.τ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT