Γάμος ομοφύλων και επιμέλεια τέκνων

Κύριε διευθυντά

Ο αρθρογράφος κ. Πάσχος Μανδραβέλης εις το άρθρο του εις την έγκριτον εφημερίδα σας της 23/1/2024, σχετικά με τον γάμο των ομοφυλοφίλων, σχολιάζοντας τοποθέτηση του βουλευτού κ. Ν. Μηταράκη, γράφει μεταξύ άλλων: «γεννάται ένα ερώτημα. Τι θα γίνει με τα παιδιά, αυτά που είναι απάνθρωπο να πηγαίνουν σε ιδρύματα; Αυτό που πρωτίστως θέλει να θεραπεύσει η εν λόγω κυβερνητική πρωτοβουλία».

Ομως επ’ αυτού η Ιερά Σύνοδος της Ιεραρχίας απεφάνθη ότι το θέμα αυτό μπορεί να τακτοποιηθεί με νομοθετικές παρεμβάσεις στο πλαίσιο του συμφώνου συμβίωσης!

Στην ίδια γραμμή κινείται σε συνέντευξή του και ο έγκριτος νομικός και εξέχων υπουργός της κυβερνήσεως κ. Μ. Βορίδης.

Δηλαδή σοβαρά μιλάμε ότι σε ένα ζεύγος ομοφυλοφίλων με σύμφωνο συμβίωσης, όταν πεθάνει ο έχων υιοθετήσει το παιδάκι, δεν μπορεί να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση να παραμείνει στην επιμέλεια του άλλου;

Γιατί λοιπόν, αφού υπάρχει άλλη θεραπεία, να διχασθεί η κοινωνία, διότι ακριβώς περί διχασμού πρόκειται, αφού δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι οι μισοί Ελληνες είναι υπέρ και οι μισοί κατά του υπό εκκόλαψιν, περιττού σύμφωνα με τα ως άνω, νομοσχεδίου;

*Πρώην διοικητής του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Αθηνών

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT