Αποχαιρετισμός, μνήμες, συγκίνηση

Κύριε διευθυντά

Χωρίς ίχνος αντικειμενικότητας και αμεροληψίας, συγχαίρω ολόψυχα την «Καθημερινή» και τη συνεργάτιδά της κ. Μαργαρίτα Πουρνάρα για την εμβληματική για μένα στήλη «Αθηναϊκά Plus» (30-1-2024) με τίτλο «Η Ολγα Μαλέα αποχαιρετίζει τη μαμά της Χριστίνα Λαναρά».

Είχα την τύχη να γνωρίζω τη Χριστίνα Λαναρά από τα φοιτητικά μας χρόνια (η Φιλοσοφική και η Νομική στεγάζονταν στο κτίριο της Σόλωνος) και την Ολγα Μαλέα «από τα γεννοφάσκια της», γιατί ήμουν και ισόβιος αδελφικός φίλος του αείμνηστου πατέρα της Τρύφωνα Κουταλίδη. Δικαιολογείται συνεπώς η συγκίνησή μου για τον αποχαιρετισμό της θυγατέρας. Εκείνο που βρήκα αξιοθαύμαστο είναι η ειλικρινής και ακριβέστατα αντικειμενική περιγραφή της Χριστίνας Λαναρά και της ζωής της, όπως την αντιμετώπισε και την έζησε απ’ αρχής μέχρι τέλους. Η αποδοχή του όρου «γάμος» για όλες τις σχέσεις αγάπης από τη Χριστίνα Λαναρά, όπως μας τη μεταφέρει η κόρη της, είναι πολύ σημαντική και χαρακτηριστική.

Γαίαν έχοι ελαφράν

comment-below Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT