«Οι μισοί διαφωνούν»

Κύριε διευθυντά

Ομολογώ ότι δεν περίμενα ποτέ να δω στην «Καθημερινή» κείμενο που να με κατατάσσει, εμένα αλλά και το 50% των συμπατριωτών μου, στον «οχετό των ακροδεξιών ιδεών που αποτελούν ντροπή… και όνειδος…» (άρθρο του Αριστείδη Χατζή, 18/2/2024). Βεβαίως ο Αριστείδης Χατζής δεν είναι δημοσιογράφος της «Καθημερινής» και απολαμβάνει, ως εκ τούτου, την ελευθερία του λόγου. Ομως όλοι οι συνεργάτες σας έχουν δείξει μια στάση σαφέστατα εχθρική προς τον μισό πληθυσμό της χώρας μας, που διαφωνεί, για πολλούς και, πιστεύω, σοβαρούς λόγους, με την ιδέα του γάμου των ομοφύλων.

Μόνο σε επιστολές αναγνωστών και κάποια, πολύ λίγα, άρθρα ιερωμένων συνέβη να διαβάσουμε αντίθετες απόψεις. Μερικοί αρθρογράφοι σας έφθασαν μέχρι τα όρια της προσβολής, ο δε κ. Χατζής τα ξεπέρασε, κάνοντας το ποτήρι να ξεχειλίσει. Είναι λυπηρό να εμφανίζεται το φαινόμενο αυτό σε μια εφημερίδα η οποία πάντοτε έδειχνε σεβασμό στις ιστορικές και παραδοσιακές μας αξίες αλλά και στο αναγνωστικό της κοινό που, στην πλειοψηφία του, είμαι σίγουρος, δεν ασπάζεται τις ιδέες του κ. Χατζή.

*Φυσικός – Ηλεκτρον. μηχανικός

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT