Τσώρτσιλ, ΝτεΓκωλ και εκλογές ΗΠΑ

Κύριε διευθυντά

Είναι φανερό ότι πολλοί άνθρωποι στον κόσμο διερωτώνται πώς είναι δυνατόν ολόκληρες Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής να μην μπορούν να επιλέξουν προέδρους που να είναι σχετικά νέοι και να εμπνέουν εμπιστοσύνη. Η παρουσία στην ηγεσία των ΗΠΑ υπέργηρων ανθρώπων δημιουργεί ανησυχία και ανασφάλεια στον κόσμο, διότι είναι η μεγαλύτερη δύναμη στον πλανήτη μας και κρατάει στα χέρια της εν πολλοίς ή εν μέρει και τις τύχες της λοιπής ανθρωπότητας.

Επίσης, οι ΗΠΑ δέχονται σκληρή κριτική και για τη διαχείριση και συμμετοχή τους στους διάφορους πολέμους που εμπλέκονται, και πρόσφατα σε Ουκρανία και Γάζα!

Ενας πρόεδρος 80 και άνω ετών δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του όσο και καλός αν υπήρξε κατά το παρελθόν, διότι είναι πολλαπλώς ευάλωτος!

Θα ήθελα να αναφέρω εδώ τις απόψεις δύο κορυφαίων ηγετών του κόσμου, σχετικά με την πολιτική των ΗΠΑ: Ο Ουίνστον Τσώρτσιλ είχε πει ότι «οι Αμερικανοί πάντα θα κάνουν το σωστό, αφού όμως πρώτα εξαντλήσουν κάθε άλλη δυνατότητα» και επίσης ο Ντε Γκωλ είχε πει ότι «Οι Αμερικανοί πάντα κάνουν οποιαδήποτε ανοησία μπορείς να φανταστείς, και επιπλέον κάνα δύο ακόμα που δεν μπορείς να φανταστείς!».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT