Γιώργο Λάνθιμε, έχεις μήνυμα από Παγκράτι

Γιώργο Λάνθιμε, έχεις μήνυμα από Παγκράτι

Κύριε διευθυντά

Το πρωινό της ερχόμενης ∆ευτέρας, στην οδό Χρεμωνίδου στο Παγκράτι πέρα από τη μυρωδιά από τα πολίτικα τσουρέκια του ζαχαροπλαστείου Lido, ελπίζουμε να υπάρχει και κάτι άλλο στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Να έχει απλωθεί η «μυρωδιά» όχι ενός, αλλά πολλών Οσκαρ. Οι περαστικοί να συζητούν πως κάποιος που ζούσε σε αυτόν τον δρόμο κέρδισε πλήθος βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας για την ταινία του. Και τότε η γειτονιά θα μπει σε ένα απροσδιόριστο παρελθόν όπως είναι όλες οι ταινίες του Γιώργου Λάνθιμου.

Και στο κάδρο της άλλοτε θρυλικής ομάδας μπάσκετ του Παγκρατίου θα προστεθεί ένας έκτος παίκτης, που θα είναι ο ίδιος ο σκηνοθέτης. ∆ίπλα σε Σισμανίδη, Γούναρη, Μάγλο, Κοντοβουνήσιο και τον πατέρα του Αντώνη. Και ας μην κατάφερε ποτέ αυτή η εμβληματική ομάδα να κερδίσει το πρωτάθλημα στην Α΄ Εθνική κατηγορία. Ο έκτος παίκτης της θα πετύχει μαγικά ένα καλάθι από το γήπεδο του Μετς μέχρι το μακρινό Λος Αντζελες και το Codak Theater. Γιώργο Λάνθιμε, είσαι το πρωτάθλημα μπάσκετ που δεν πήρε ποτέ το Παγκράτι!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT