Η προεδρία Τραμπ και οι (μη) πόλεμοι

Κύριε διευθυντά

Σε απάντηση της επιστολής του κ. Κων/νου Παπαχρόνη της 5/3/2024, που σχολίασε δική μου επιστολή που δημοσιεύσατε την 22/2/2024 για τον Τραμπ, έχω να παρατηρήσω τα εξής:

Δεν είναι σημαντικό κατά τον κ. Παπαχρόνη το γεγονός ότι επί Τραμπ δεν έγινε πόλεμος στην Ουκρανία και στο Ισραήλ με χιλιάδες νεκρούς και πρόσφυγες όπως τώρα; Οτι επί Τραμπ οι Χούθι της Υεμένης δεν παρενοχλούσαν τη διεθνή ναυσιπλοΐα;

Ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ όπως και οι προκάτοχοι του Τραμπ, ειδικά από το 1991 και μετά, όλο πολέμους κάνουν ή προκαλούν, όπου σκοτώνονται φτωχοί λαοί, καταστρέφονται χώρες, προκαλώντας προσφυγικό τσουνάμι στην Ευρώπη, παραμένοντας εσαεί ατιμώρητοι. Το Δικαστήριο της Χάγης αυτούς δεν τους ενοχλεί. Γιατί; Δύο μέτρα και δύο σταθμά; Αντίθετα, στις ΗΠΑ διώκουν συνεχώς τον Τραμπ με αναπόδεικτες κατηγορίες. Πιστεύω ειλικρινά ότι αν επανεκλεγεί ο σημερινός πρόεδρος των ΗΠΑ κινδυνεύουμε σοβαρότατα με πυρηνικό όλεθρο. Ηδη οι απειλές του ΝΑΤΟ για αποστολή στρατιωτών στην Ουκρανία είναι πολύ κακός οιωνός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT