Μη συνοδηγοί στα λεωφορεία

Κύριε διευθυντά

Με αφορμή το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη και προκειμένου να μη θρηνήσουμε άλλα θύματα, θα ήθελα να σας ενημερώσω για την προχειρότητα με την οποία η πολιτεία αντιμετωπίζει την ασφαλή μεταφορά επιβατών μέσω ΚΤΕΛ, ιδιαίτερα στις μεγάλες αποστάσεις, όπου παρατηρείται το φαινόμενο να εκτελούνται πολύωρα δρομολόγια και μάλιστα σε νυχτερινές ώρες (π.χ. αναχώρηση από την Κομοτηνή στις 20.30 μ.μ. και άφιξη στην Αθήνα στις 05.30 π.μ.) απουσία συνοδηγού.

∆εν θέλω να σκεφθώ τι μπορεί να συμβεί σε περίπτωση που ο μοναδικός οδηγός του γεμάτου –κυρίως από φοιτητές του ∆ΠΘ και στρατιώτες– λεωφορείου νιώσει μιαν αδιαθεσία ή απολέσει τις αισθήσεις του κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του.

Πιστεύοντας απόλυτα στην ευαισθησία σας σε τέτοια ζητήματα, ελπίζω να αναδείξετε το θέμα αυτό που σχετίζεται άμεσα με την ασφαλή μεταφορά επιβατών, η πλειοψηφία των οποίων είναι νέοι (φοιτητές και στρατιώτες).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT