Έζησα ένα «θαύμα» μέσω των ΕΛΤΑ

Κύριε διευθυντά

Ακούω και διαβάζω σε έντυπα πολλά παράπονα για τη λειτουργία των ΕΛΤΑ. Ομως ας πούμε και μια καλή κουβέντα. Συγκεκριμένα, στις 30 Απριλίου ταχυδρόμησα από το υποκατάστημα Χολαργού ένα φάκελο συστημένο για τη Σιάτιστα – Κοζάνη. Ρώτησα την υπάλληλο, «Μπορεί να φτάσει ώς το Πάσχα;». Η ευγενέστατη κυρία μου είπε «Μπορεί, αλλά αυτές τις ημέρες κυκλοφορούν πολλοί φάκελοι, ίσως αργήσει δυο τρεις μέρες». Ε! Λοιπόν έγινε το θαύμα. Ο παραλήπτης μου τηλεφώνησε πως έλαβε τον φάκελο (ένα βιβλίο). Από τις 30 Απριλίου έως τις 2 Μαΐου μεσολαβούσε μόνο… μία ημέρα και αυτή απεργιακή!

Πάντα προτιμώ τα ΕΛΤΑ. Δύο φορές μου έστειλαν φάκελο με τις λεγόμενες ιδιωτικές, γρήγορες μεταφορές. Ηλθαν, μου κόλλησαν ένα σημείωμα στην είσοδο της πολυκατοικίας. Χρειάστηκε να πάρω ταξί για να πάω να παραλάβω τα έντυπα. Εκφράζω τις ευχαριστίες μου στο προσωπικό. Αυτοί οι ίδιοι με την καλή διάθεση και το ενδιαφέρον για το «μαγαζί» τους μπορούν να ανατρέψουν την όχι πάντα καλή εικόνα που έχει ο κόσμος για τον οργανισμό. Και πάλι ευχαριστίες.

*Πρώην Γυμνασιάρχης, Χολαργός

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT